Digitaal samenwerken met Annonu en Exact Online.

Dat is gemakkelijk boekhouden zonder dure adviseurs....

Annonu biedt traditionele diensten zoals jaarrekeningen, loonadministraties, facturatie en fiscale aangiften via een webdienst aan. Voor het aanbieden van onze internetdiensten maken wij gebruik van Exact Online.

Exact richt zich al sinds 1984 op de ontwikkeling van bedrijfssoftware en ontwikkelde als marktleider in financiële software een boekhoudpakket voor online gebruik. Juist door deze jarenlange ervaring werkt onze gezamenlijke webdienst net zo eenvoudig en betrouwbaar als bijvoorbeeld internetbankieren. Annonu en Exact Online bieden u een totaaloplossing om uw financiële administratie deskundig, snel, eenvoudig en tegen een vaste prijs per maand te realiseren. Door gebruik te maken van de combinatie Annonu en Exact Online bent u dus van alle gemakken voorzien.


Waarom kiezen ondernemers uit het mkb voor

Annonu en Exact Online?

De digitale diensten van Annonu/Exact Online, zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb. Deze dienst maakt het ondernemers van kleine- en middelgrote bedrijven makkelijker hun eigen boekhouding te voeren. Voortaan doet u zelf gemakkelijk uw btw-aangiften, beheert u uw inkomsten en uitgaven, maakt u facturen, kortom: met de digitale diensten van Annonu doet u alles wat u nodig heeft om het overzicht op uw bedrijf te houden. Mocht u voor bepaalde zaken geen tijd hebben, dan staan we u graag bij en nemen wij u die taken uit handen. De keuze is aan u.


Wat houdt de digitale dienst van Annonu precies in?

Wanneer u gebruikmaakt van onze digitale diensten neemt u een abonnement op een administratieve omgeving op het internet. Deze omgeving stelt u in staat uw administratie bij te werken en uw accountants- en fiscale werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Om samen te kunnen werken met Annonu hebben zowel u als wij toegang tot uw administratie. Samen kijken we 7 dagen per week, 24 uur per dag naar exact dezelfde administratie, zonder dat we back-ups hoeven uit te wisselen. U betaalt voor deze totale digitale dienst een vooraf vastgesteld maandelijks bedrag.


Beveiliging

De techniek van Exact Online is een asp-product. Dit betekent dat de software waarmee u uw boekhouding doet op een externe server staat in plaats van op de harde schijf van uw pc. Uw computer staat in verbinding met de server en de gegevens die u invoert via uw internetbrowser worden op die server bewaard.


KPN Hosting

Exact Software heeft zich voor de hosting van Exact Online verbonden aan de KPN. Het serverpark van Nederlands grootste telecombedrijf behoort tot de veiligste hostingomgevingen van Nederland. Daar brengen wij uw financiële administratie met een gerust hart onder.


Digitaal samenwerken met Annonu en Exact Online: